Női foci Eb

Kiütéses győzelmet aratott Németország Az Angliában zajló női Európa-bajnokságon a pénteki napon a B csoportban is. MURÁNYI DOMONKOS 20220731 1754 Frissítve.


Pin Page

Teltház azaz több mint 87 ezer néző előtt 2-1-re legyőzte Anglia női futballválogatottja Németországot az angol rendezésű Európa-bajnokságon így a csapat történelme első kontinenstornáját hódította el írja a BBC.

. 2117 Anglia hosszabbításban szerzett góllal lett a női foci-Eb győztese. A torna elődje a női labdarúgó-válogatottak európai tornája volt az 1980-as évek elején. Percben rendkívül közel járt a vezetés.

15 hours agoAnglia sikerével zárult a vasárnap véget ért női labdarúgó Európa-bajnokság. Megkezdi szereplését a norvég csapat amely nem favoritja ugyan a tornának de így is gálával kezdhet. Ötöt vágott Franciaország Geyoro triplázott.

21 hours ago1434 Családi tragédia árnyékában nyert Eb-t az angolok szövetségi kapitánya. Ez az Euro - női 2022 eredményeinek oldala a FociEurópa szekcióban. 1 day agoA Wembley Stadionban 87 192 néző volt jelen ami az európai szövetség UEFA honlapja szerint új rekord a kontinenstorna történetében ráadásul a férfiak mérkőzéseit is beleértveA csúcsot eddig az 1964-es férfi Eb-döntő tartotta melyet 79 115 néző előtt játszott Spanyolország és a Szovjetunió csapata a madridi Santiago Bernabéu Stadionban.

Euronews A legfrissebb fejlemények. U17-es EB - női. 2022-ES NŐI LABDARÚGÓ.

Szerda este Anglia soványka győzelmével rajtolt el a 2021-ről elhalasztott női labdarúgó-Európa-bajnokság amely a. Erős tippet találtunk a női foci-Eb-re. A női labdarúgó-Európa-bajnokság az UEFA labdarúgótornája melyet négyévente rendeznek meg női válogatottak részvételével.

14 hours agoÖsszeomlás helyett a legnagyobb erejét mutatta meg Anglia a női Eb döntőjében. Anglia még nem nyert női labdarúgó-EB-t míg Németország már nyolcat is ebből hatot egymás után. A nők számára 1921-ben betiltották a futballt majd 1971-ben engedélyezték újra.

1237 Ököllel ütötte le a női játékvezetőt letartóztatták az ámokfutó futballistát. Az angol női labdarúgó-válogatott a leggyengébb mérkőzését játszotta az Európa-bajnokságon a Németország elleni döntőben de a meghatározó pillanatban mégis a szigetországiak tudtak felülkerekedni. A rendezvény a férfiak számára kiírt labdarúgó Európa-bajnokság női megfelelője.

Között Angliában rendezik a 13. 2157 Kikapott a Diósgyőr az NB II-es rajton de a szurkolók így is megtapsolták a csapatot. 1 day ago2258 A Fradi a 94.

MINDEN HÍR AZ NB I-RŐL. Rendkívül sima győzelmet aratott Franciaország a Női Eb D-csoportjában Olaszországgal szemben. A házigazdák a döntőben a németeket verték 2-1-re a meccs hőse a győztes gólt szerző Chloe Kelly lett de legalább ekkora hősnek számít a találkozó játékvezetője az ukrán Kateryna Monzul aki pár hónapja még öt napot töltött egy.

A franciák már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát Grace Geyoro ráadásul triplázni tudot. Németországot győzték le a házigazdák. Menetrend és eredmények egy helyen.

A női labdarúgás népszerűségének növekedésével 1990-ben a. 1054 Képtelen leküzdeni a Német Kupa. 2028 Waltner a Fehérvár elleni sikerrel debütált a paksi kispadon.

Szóljon hozzá Ön is. Óriási az izgalom Londonban a női foci EB döntője előtt Kommentek Írta. Anglia hosszabbítás után 21-re legyőzte Németországot a női.

Nekik sikerült ami tavaly nyáron a férfiaknak nem. Hazatért a futball Anglia nyerte a női Európa-bajnokságot. Női labdarúgás BL EL Ekl Nemzetközi E-sport Footgolf U20-as vb Francia Foci Osztrák Konföderációs kupa Afrikai nemzetek kupája AFC Ázsia-kupa Arany-kupa Lengyel A FutballKutató MLS EB VB FociTube Női Eb.

1910 Félpályás góllal sokkolták a Freiburgot aztán. Minden más foci női labdarúgás női foci női Európa-bajnokság női Eb. Percben büntette meg a Puskás Akadémiát a kihagyott 11-es miatt.

1 day agoMinden más foci női labdarúgás női foci női Európa-bajnokság női Eb Németország Anglia. 1149 Fiola Attila nem fogta vissza magát korábbi csapata ellen előbb felrúgott majd megfejelt egy játékost.


Magyarorszag Azerbajdzsan Kepgaleria Handball Hu Kezilabda Polo Ralph Lauren Mens Tops Polo Shirt


Handball Handballeur Handball


Jesse S Picks Eagles Cheerleaders Sexy Cheerleaders Philadelphia Eagles Cheerleaders


Ghim Tren News


ボード ユ ヒョンジュ のピン


Pin Ot Polzovatelya Diego Montero Na Doske Ltaly 90 Futbol Sovetskij Soyuz Mir


Pin Page


Pin By Pete Kuu On Actresses Elizabeth Moss Elisabeth Moss Miss Moss


Yes We Are Italianpride Italia Italy Bella Italians Pinoftheday Italiani Pinterestmarketing Italia Italiani Pinterest


Oakland Raiders Vintage Capri Gym Pant Womens


The Winning Team Neymar Footballeur Fils De Neymar


إليشا اليمان In 2022 Female Soccer Players Female Athletes Soccer


Kozzeteve Itt Kedvencek Kezilabdasoknak


Nike Tech Fleece Windrunner Track Red Heather Black End Us


Anna Lewandowska Women Fashion Women S Top


Pin On Products


The Last Dance On Instagram Jumpman23 Dennisrodman Netflix Thelastdancenetflix Espn Jasonmheh Michael Jordan Art Michael Jordan Pictures Michael Jordan


Pin By George Pilliner On 2020 21 Premier League Premier League Sports Jersey League


Http Www Mlsz Hu Sport Team Logos Team Logo Astros Logo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel